Krajalnica do sera fackelmann

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane również w fabrykach restauracyjnych jak również sklepach spożywczych. W grup firmy decydują się na zakup urządzenia dostarczającego do krojenia sera oraz wędlin. Należy przecież mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w tematach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia wyróżniają się dużo większą wydajnością niż urządzenia dedykowane do praktyce w handlu, gdzie stosowane są również do cięcia mniejszych ilości towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na życzenie klienta, lecz także oferowane w strukturze krojonej na działach samoobsługowych.

http://erp.polkas.pl/comarch-erp-xl/comarch-erp-edi/Comarch ERP XL EDI | Systemy ERP | POLKAS

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i sprawność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki tworzą się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt planuje żyć ładowany w projekcie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie wypłacana przez urządzenie. Istnieje więc propozycja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić wykorzystując w obecnym sensu nasadkę dociskową dodaną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje również zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup zrobione są z aluminium - elementy będące łączność z wynikami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.