Ekran dotykowy swiruje

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na bliską i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo popularny organizm na rynku gastronomicznym bawi się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w roli kelnerom plus tymże samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje bogatych oraz czasochłonnych szkoleń, a niezwykle przejrzysta forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z wielką gamą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie lecz w krótkim, pojedynczym lokalu, ale i w budowie gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom i modułom GASTRO POS jest wysoce podatnym systemem, jaki uzyskamy na zbytu. W zależności od profilu lokalu, albo istnieje więc bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najdumniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy kiedy również efekcie jaki generuje. W relacje od miejsca, można też ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on dopasowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest kontakt do każdych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do osobistych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimkolwiek elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z zespołami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.